foto

Adair Tishler

  • nar. 3.10.1996 (23 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jack a stonek fazole
2009 Americká děvčata: Odvážná Chrissa
Born That Way
Within
2008 Farm House
Your Name Here
2007 Ruthless
Ten Inch Hero
2006 Dead Calling, A
Pop Star
2005 White Horse Is Dead, The
2004 Ms. Goldman
2003 Paper Doll
Six and the City

TV seriály

2010 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf (S01E14)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Síla tradice (S04E13)
2008 Uklízeč (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Jsem Smrt, ničitel světů (S03E04)
Chirurgové (TV seriál)
Anatomie války (S05E06)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Bless Me, Father, for I Have Sinned (S01E03)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Doody (S02E04)
Hrdinové (TV seriál)
Bezmocnost (S02E11)
Pravda a následky (S02E10)
Příběhy s poučením (S02E09)
další epizody (13)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Velký skok (S01E03)
Neohlížej se (S01E02)
Dr. House (TV seriál)
Chyba (S02E08)
Čarodějky (TV seriál)
Neklidné sny (S08E19)
2005 E-Ring (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky