foto

Denis Bourgier

  • nar. 10.1.1962 (58 let)
    Roanne, Loire, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Examen de conscience (TV film)
L'Archer Noir (TV film)
2018 Illettré (TV film)
Ruská ruleta (TV film)
2016 Advokátovy hříchy (TV film)
2015 J'ai épousé un inconnu (TV film)
2014 Autopsie d'un mariage blanc (TV film)
La Voyante (TV film)
Ça va passer... Mais quand? (TV film)
2013 La vallée des mensonges (TV film)
2012 Simple question de temps (TV film)
2011 Une nouvelle vie (TV film)
2010 35 kilos d'espoir (TV film)
Když láska kvete (TV film)
2009 Ex de ma fille, L' (TV film)
Little Wenzhou (TV film)
Passion selon Didier, La (TV film)
2008 La Femme tranquille
2006 Soeurs Robin, Les (TV film)
2001 Baie de l'archange, La (TV film)
2000 La laïque (TV film)
Un jeune Français (TV film)
1995 Des mots qui déchirent (TV film)
1992 Séparément vôtre (TV film)

TV seriály

2019 Vlčí instinkt (TV seriál)
La Balade sauvage (S05E01)
2018 Vlčí instinkt (TV seriál)
V dobrém i ve zlém (S04E02)
2017 Crimes Parfaits (TV seriál)
Vlčí instinkt (TV seriál)
Ztracený muž (S03E03)
2016 Vlčí instinkt (TV seriál)
Bílá paní (S02E02)
Černé slunce (S02E01)
2013 Enquêtes réservées (TV seriál)
Morte saison (S06E06)
La Belle endormie (S06E05)
Dose létale (S06E04)
2012 Enquêtes réservées (TV seriál)
La Mort au compteur (S05E08)
Un témoin de trop (S05E07)
L'Amour à mort (S05E06)
další epizody (4)
2011 Commissaire Magellan (TV seriál)
Pur sang (E04)
Noces funèbres (E03)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Jules (S04E08)
Piège sur la toile (S04E07)
Au nom du père (S04E06)
další epizody (4)
2010 Commissaire Magellan (TV seriál)
Théâtre de sang (E02)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
Les tricheurs (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
1992 C'est mon histoire (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky