foto

Keiron Self

  • nar. 1971
    Newport, Monmouthshire, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bittersweet Symphony
2015 Black Mountain Poets
High Tide
2014 A Wonderful Christmas Time
2009 Skellig (TV film)
2006 9 Steps to a New Start

TV seriály

2011 Moje rodina (TV seriál)
Dlouhá noc (S11E11)
Zajatci Facebooku (S11E07)
Harperová versus Harper (S11E05)
další epizody (5)
2010 Moje rodina (TV seriál)
Šťastná a veselá Mary (S10E08)
Ben pečovatelem (S10E07)
2008 Moje rodina (TV seriál)
Je to dar (S08E08)
Abiin hábit (S08E07)
Hrátky s voskem (S08E04)
další epizody (5)
2005 Moje rodina (TV seriál)
Oslava jako řemen (S05E16)
2004 Moje rodina (TV seriál) - herec, a.z.
Nesem vám noviny (S05E15)
Zubní šílenství (S05E14)
Kniha lásky (S05E13)
další epizody (12)
2003 Moje rodina (TV seriál)
Podzemí (S04E14)
Okno nebo život (S04E13)
Svědek (S04E12)
další epizody (10)
2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Druhý největší příběh (S03E06)
1999 Jack of Hearts (TV seriál)
1998 Mortimer's Law (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Sadie J (TV seriál)
2010 Ovečka Shaun (TV seriál)
The Magpie (S02E31)
2009 Ovečka Shaun (TV seriál)
Hide and Squeak (S02E14)
2006 That Mitchell and Webb Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky