foto

Peter Lichtefeld

  • nar. 1956
    Dortmund, Severní Porýní - Westfálsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Playa del futuro
2003 Wilsberg und der stumme Zeuge (TV film)
2002 Na křídlech osudu (TV film)
1998 Zugvögel ... einmal nach Inari

TV seriály

2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Tlustokožec (S01E06)
Zaříkávač hadů (S01E05)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace