foto

Tommy Savas

  • nar. 20.12.1984 (34 let)
    Harlem, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Thomas A. Savas se narodil 20. prosince 1984 v západním Harlemu ve státě New York. Byl vychován v blízkosti severního New Jersey jako nejmladší ze čtyř dětí, a už jako dítě vykazoval velký zájem o herectví a divadlo. Díky tomu se objevil v několika televizních reklamách.

Mezi školními povinnostmi a fotbalem Tommy studoval herectví soukromě a díky tomu trávil hodně času cestováním mezi Los Angeles a New Yorkem. Herecké dovednosti také piloval účinkováním v malých divadelních inscenacích.

Jeho velký moment přišel ve věku 15 let, kdy byl vybrán z 15 tisíc herců pro roli Xaviera – kamaráda AJ Soprana ve slavném seriálu RODINA SOPRÁNŮ. Po této roli Tommy hostoval v několika dalších seriálech – ZÁKON A POŘÁDEK, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, BEZE STOPY a ŽRALOK. Zahrál si také ve filmu ROGER DODGER, který byl oceněn na filmovém festivalu v Tribece.

Kromě dalšího účinkování v reklamách může být českým divákům známý také pro účinkování v internetovém seriálu POŠAHANÁ PŘÍTELKYNĚ, který se u nás objevil na konci roku 2011, a dostalo se mu velké přízně.

Eda "Steve5cz" Hloušek

Herecká filmografie

Filmy

2017 Falešný příběh
2015 Bad Roomies
2013 Moment, The
2008 Art of Travel, The
2007 Seven Days
2002 Roger Dodger

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Stuck (S02E04)
Code Black (TV seriál)
Third Year (S03E01)
Poslední loď (TV seriál)
Commitment (S05E10)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zaplať a hraj (S14E09)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Testy (S01E09)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
SOS (S01E07)
další epizody (7)
Ve službách CIA (TV seriál)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Pes, přítel člověka (S04E13)
2011 Dr. House (TV seriál)
Poslední pokušení (S07E19)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Fathers and Sons (S01E12)
Kriminálka New York (TV seriál)
Povídka o zápasníkovi (S06E20)
2009 Online Gamer, The (TV seriál)
Psycho Girlfriend (TV seriál)
2007 Žralok (TV seriál)
Backfire (S01E17)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Frankovy lahůdky (S03E10)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Beef Consommé (S01E13)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Deception (S04E02)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Podraz (S03E09)
Sousedé pana Rugerria (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace