foto

Ilka Förster

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Polizeiruf 110 - Tod einer Toten (TV film)
Polizeiruf 110: Der Tag wird kommen (TV film)
2019 Polizeiruf 110 - Dunkler Zwilling (TV film)
Polizeiruf 110 - Mörderische Dorfgemeinschaft (TV film)
Polizeiruf 110 - Zehn Rosen (TV film)
2018 Angst in meinem Kopf (TV film)
Polizeiruf 110 - Crash (TV film)
Polizeiruf 110 - Für Janina (TV film)
Polizeiruf 110 - Kindeswohl (TV film)
2017 Polizeiruf 110 - In Flammen (TV film)
Polizeiruf 110 – Einer für alle, alle für Rostock (TV film)
2016 Dresden Mord - Nachtgestalten
Polizeiruf 110 - Angst heiligt die Mittel (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Schatten (TV film)
Polizeiruf 110 – Endstation (TV film)
2015 Die Wallensteins - Dresdner Dämonen (TV film)
Polizeiruf 110 - Sturm im Kopf (TV film)
Polizeiruf 110 - Wendemanöver (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Liebeswahn (TV film)
2013 Als meine Frau mein Chef wurde (TV film)
Polizeiruf 110 - Fischerkrieg (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Einer trage des anderen Last (TV film)
Polizeiruf 110 - Stillschweigen (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - ...und raus bist du! (TV film)
Polizeiruf 110 - Feindbild (TV film)
2010 Alles Liebe (TV film)
Polizeiruf 110 - Aquarius (TV film)
Polizeiruf 110 - Einer von uns (TV film)
2006 Francouzské polibky (TV film)
2003 Geheime Geschichten (TV film)
2002 Und die Braut wusste von nichts (TV film)
2001 Paulas Schuld (TV film)
2000 Wenn man sich traut (TV film)
1999 Barracuda Dancing
1998 Macht man eigentlich anders (TV film)

TV seriály

2018 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Einsatz in Thailand (2) (E22)
Einsatz in Thailand (1) (E21)
2016 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Im Zeichen des Taurus (2) (E16)
Im Zeichen des Taurus (1) (E15)
2015 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Club Royal (E14)
Smrtící sázky (E13)
Realitní makléř (E12)
2013 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Němý svědek (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky