foto

Amanda Root

  • nar. 1963
    Essex, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Black Prince
2016 Jejich nejlepší hodina a půl
2008 Fiona's Story (TV film)
2007 Loupení jehňátek (TV film)
Miss Marie Lloyd (TV film)
2005 Nejzáhadnější vraždy (TV film)
2004 London (TV film)
2003 Love Again (TV film)
2002 Daniel Deronda (TV film)
2001 Small Summer Party, A (TV film)
1999 Whatever Happened to Harold Smith?

Galerie (17)

do profilu filmu >>
  • Amanda Root

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace