foto

Ilja Děl

  • nar. 30.4.1985 (35 let)
    Lipeck, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 47
Blokadnyj dněvnik
2017 Mify o Moskve
Sobačatina (studentský film)
2009

TV seriály

2020 Dobrý člověk (TV seriál)
2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
2016 Trassa smerti (TV seriál)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
2011 Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky