foto

Sol-mi Park

  • nar. 3.1.1978 (41 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Haendeupon
2007 Geukrakdo salinsageon
2004 Baramui jeonseol

TV seriály

2016 Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
2012 Chinaehaneul dangshin (TV seriál)
2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
2009 Seutail (TV seriál)
2008 Nae yeoja (TV seriál)
2005 Hwang geum sagwa (TV seriál)
2003 Olin (TV seriál)
2002 Nappeun yeojadeul (TV seriál)
2001 Uri jib (TV seriál)
1996 Papa (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 정글의 법칙 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace