foto

Tae-woong Eom

  • nar. 5.4.1974 (46 let)
    Čečchon, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pokeulein
2013 Topseuta
2012 Geonchukhakgaeron
Nebeoending seutoli
2011 Teuksoobon
2010 Sirano; yeonaejojakdo
2009 Chawoo
Haendeupon
2008 Iri
Nimeun meongosae
Uri saengae choegoui sungan
2007 Nae sarang
2006 Gajokeui tansaeng
2005 Gonggongui jeok 2
2004 Gajok
2003 Silmido

TV seriály

2016 Wontideu (TV seriál)
2014 Ilriitneun sarang (TV seriál)
Wooriga saranghal soo iteulka (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Kalgwa kkot (TV seriál)
2012 Jeokdoeui namja (TV seriál)
2010 Dokteo chaempeu (TV seriál)
2008 Matzzang (TV seriál)
2007 Mawang (TV seriál)
2006 Nukdae (TV seriál)
2005 Kwaegeolchoonhyang (TV seriál)
2004 Kumiho woejeon (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 슈퍼맨이 돌아왔다 (TV pořad)
2012 1박 2일 시즌 2 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2007 1박 2일 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky