foto

Makis Revmatas

  • nar. 1935
    Athens, Řecko
  • zem. 17.11.2012

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Moiraia shesi
2008 Mikres Xares (Small Pleasures)
1998 Kokkinos drakos
Oi arithmimenoi
1993 Galini - vyp.
1989 O Syntrofos & o Batsos
Via & goiteia
1987 Agnostos polemos 1: Katadikasmeni se thanato
I gynaika tis protis selidas
1985 Ta prosopa tou Theou
1984 O adexios erastis
1982 Kommandos kai manoulia
1981 Kataskopos Nelli
1980 Maria - Nur die Nacht war ihr Zeuge
1979 Prosklitirio tis manas
1978 Agonas horis telos
1977 An o kosmos mas evlepe mazi (TV film)
1976 O glaros
O vasilikos (TV film)
1974 I diki ton dikaston
1973 Pavlos Melas
1971 I megali stigmi tou '21: Papaflessas
Mia gynaika, mia agapi, mia zoi!
1970 Enas trellos glentzes
I sklava
1969 Agapi gia panta
Blofatzis, O
I daskala me ta xantha mallia
I ora tis alitheias
O Agios Nektarios
Otan i polis pethaini
1968 I ora tis orgis
1967 Afti i gi einai diki mas
Kontserto gia polyvola
1966 O ponos tou bekri
1965 I moira tou athoou
I storgi
1964 Amfivolies
Apagogi
Diogmos

TV seriály

2009 Karyotakis (TV seriál)
2005 Meine dipla mou (TV seriál)
2004 Veloudo apo metaxi (TV seriál)
2001 Proklisi (TV seriál)
1999 Gia mia thesi ston ilio (TV seriál)
Mavros Okeanos (TV seriál)
1997 Karabola (TV seriál)
1996 O prigipas (TV seriál)
Vradines kampanes (TV seriál)
1995 Oi dromoi tis polis (TV seriál)
1993 Patera, katse fronima (TV seriál)
1992 Epikindines sheseis (TV seriál)
1991 I lampsi (TV seriál)
Oi kathreftes (TV seriál)
1990 Agnostos polemos (TV seriál)
I altana tis Pargas (TV seriál)
1989 Stavrosi horis anastasi (TV seriál)
1988 Hronia polla glykia mou (TV seriál)
Skliri gi (TV seriál)
1981 To xenodoheio (TV seriál)
1979 Oi parastratimenoi (TV seriál)
Syntagmatarhis Liapkin (TV seriál)
1978 Yungermann (TV seriál)
1977 I theatrina (TV seriál)
Katadioxi (TV seriál)
O taxitzis (TV seriál)
Viografies (TV seriál)
1976 I dikaiosyni milise (TV seriál)
1975 O vasilias kai to agalma (TV seriál)
1973 Efialtis (TV seriál)
1972 Kekleismenon ton thyron (TV seriál)
O anthropos dihos prosopo (TV seriál)
1971 Agnostos polemos (TV seriál)

Dokumentární

1997 I Thessaloniki ston 20o aiona - vyp.
1989 Odoiporiko elpidas: Ena akomi vima, o ihos tis siopis, to aspro bastouni - vyp.
1987 Kalavryta: Pote pia - vyp.
O antreiomenos tis lefterias: Nikos Kazantzakis - vyp.
1986 Shediasma eleftherias: Victor Hugo, o filellinas - vyp.
1985 Apo ta spilaia sto diastima - vyp.
Dominikos Theotokopoulos epoiei - vyp.
1984 O kyklos tou Dionysou - vyp.
1982 Proti ekdosi: Prin apo 5.000 hronia - vyp.
1977 Alexandros o Megas - Anamesa stin istoria kai to thrylo - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky