foto

Jeong-hee Moon

  • nar. 12.1.1976 (43 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 7 Nyeoneui bam
Amsusalin
2016 Pandora
2014 Appareul bilryeodeuribnida
Kateu
2013 Soombakkokjil
2012 Vyšinutí
2010 Haegyeolsa
2009 Kape neuwareu
2007 Ssonda
2006 Gangjeok
Yasoo
2004 Baramui jeonseol
Haryu insaeng
2003 Yeogogoidam 3 - yeowoo gyedan
2001 Nado anaega isseosseumyeon johgessda

TV seriály

2019 Baegabondeu (TV seriál)
2015 Dalkomhan paemilli (TV seriál)
Dalkomsanbeol paemilri (TV seriál)
2014 Mama - sesang mooseoul ge eobsneun (TV seriál)
2013 Madi (TV seriál)
2012 Still sajin (TV seriál)
2011 Cheonileui yaksook (TV seriál)
Dangshin bbooniya (TV seriál)
2010 Maeumeul jareuda (TV seriál)
O! mai reidi (TV seriál)
2009 Ahbeojieui jip (TV seriál)
Cheonchootaehoo (TV seriál)
Dalkomhan naui doshi (TV seriál)
2008 Myeoneuriui myeoneunim (TV seriál)
2007 Aeeo siti (TV seriál)
Haengbokhan yeoja (TV seriál)
2006 Doksincheonha (TV seriál)
Yeonae shidae (TV seriál)
2005 Shin Don (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace