foto

Bo-yeong Lee

  • nar. 12.1.1979 (42 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Seulpeumboda deo seulpeun iyagi
2008 Naneun haengbok habnida
Wonseueopon eotaim
2006 Biyeolhan geori
2004 Uri hyeong

TV seriály

2021 Main (TV seriál)
2020 Hwayangyeonhwa (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Madeo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Kwitsokmal (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
2014 Pinokio (TV seriál)
Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2013 Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
2012 Jeokdoeui namja (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
2010 Bujaeui tansaeng (TV seriál)
2006 Geimui yeowang (TV seriál)
Miseuteo gootbai (TV seriál)
2005 Eoyeoppeun dangsin (TV seriál)
Haehoo (TV seriál)
Seodong-yo (TV seriál)
2004 Jang Gil San (TV seriál)
Majimak chumeun nawa hamkke (TV seriál)
Mulkkotmaeul saramdeul (TV seriál)
2003 Baeksutalchul (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 달빛프린스 (TV pořad)
화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce