foto

Petros Fyssoun

  • nar. 5.10.1933
    Agrinio, Řecko
  • zem. 5.12.2016 (83 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 To petagma tou kyknou
1998 Věčnost a den
1993 Enohes sheseis (TV film)
1989 Dexiotera tis dexias
1988 Vyjdi ze tmy (TV film)
1983 Horis martyres
1980 O anthropos me to garyfallo
1972 Aera! Aera! Aera!
1971 Manto Mavrogenous
1970 Oi gennaioi tou Vorra
1969 Biprodukten (TV film)
I orgi tou adikimenou
1968 Brosta stin aghoni
O alygistos
1967 Afti i gi einai diki mas
1966 Epiheirisis 'Doureios Ippos'
O zestos minas Avgoustos
Oi enohoi
1965 Dihasmos
I moira tou athoou
1964 Diogmos
Prodosia
1963 O adelfos Anna
Osa kryvei i nyhta
1962 Amartoles
Oi yperifanoi
1958 Mia laterna, mia zoi
Oi paranomoi

TV seriály

2007 Alithinoi erotes (TV seriál)
1999 Gia mia thesi ston ilio (TV seriál)
1998 Agigma psyhis (TV seriál)
Nikos Kazantzakis: Anazitontas to Theo (TV seriál)
1996 Ta psathina kapela (TV seriál)
1993 Kostis Palamas (TV seriál)
Pathos (TV seriál)
1992 Tmima ithon (TV seriál)
1991 O kitrinos fakellos (TV seriál)
O pyrgos ton Moskof (TV seriál)
1990 Akrivi mou Sofia (TV seriál)
Oikogeneia (TV seriál)
1988 Poios skotose ton Avel (TV seriál)
1984 Mesa apo to plithos (TV seriál)
To pathos (TV seriál)
1979 Syntagmatarhis Liapkin (TV seriál)
1973 Astynomikes istories (TV seriál)

Dokumentární

1983 Capitali culturali d'Europa (TV seriál) - vyp.
1981 Angelos Sikelianos (TV film) - vyp.
1962 I parastasi teleiose - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky