foto

Ji-yeong Park

  • nar. 8.12.1968 (52 let)
    Čondžu, provincie Severní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hotel leikeu
O! Munhui
2019 Memorijeu
2017 Sogongnyeo
2016 Beomjoeui yeowang
2015 Sungnan byeonhosa
2012 Hoogoong : jewangeui cheob
2010 Hanyeo
2009 Bada jjogeuro han bbyeom deo
2007 Uahan segye

TV seriály

2020 When I Was Most Beautiful (TV seriál)
2019 Dakteo tamjeong (TV seriál)
2018 Gireumjin mello (TV seriál)
2017 Geunyeoneun geojitmaleul neomoo saranghae (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Goohaejwo (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
Jojak (TV seriál)
2016 Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (TV seriál)
Jiltueui hwasin (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2014 Cheongugeui nunmul (TV seriál)
2013 Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
2011 Romaenseu tawoon (TV seriál)
2010 Ajikdo gyeolhonhago shipeun yeoja (TV seriál)
2008 Liteulmam seukaendeul (TV seriál)
Nuguseyo? (TV seriál)
2004 Sopungganeun yeoja (TV seriál)
Toji (TV seriál)
2003 Jugdolog salanghae (TV seriál)
Wanjeonhan sarang (TV seriál)
2002 Yeogo dongchangsaeng (TV seriál)
2001 Dongseoneun johgessne (TV seriál)
Dongyang geukjang (TV seriál)
Sunjeong (TV seriál)
Urigah namingayo (TV seriál)
2000 Gasigogi (TV seriál)
Kkokji (TV seriál)
Taejo Wang Gun (TV seriál)
1997 Yongmangui bada (TV seriál)
1995 Jang Nok-su (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky