foto

Chan-bi Jeong

  • nar. 5.2.2002 (18 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gieokeui bam
2015 Amsal

TV seriály

2019 17seeui jogeon (TV seriál)
Duch zabijáka (TV seriál)
Geomsaekeoreul ibryeokhaseyo : WWW (TV seriál)
2018 Hyungbuoigwa : simjangeul humchin euisadeul (TV seriál)
2017 Byeonhyeokeui sarang (TV seriál)
2015 Beulreodeu (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
2014 Gapdongi (TV seriál)
Ilpyundanshim mindeulle (TV seriál)
Pokpoongui yeoja (TV seriál)
2008 Dderooa (TV seriál)
Taeyanghee yeoja (TV seriál)
2006 Seoul 1945 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky