foto

Giorgos Oikonomou

  • nar. 1935
    Kapandriti, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Zoi harisameni
1988 Pascaliho ostrov
1987 I Agia kori Maria (Kosma-Aitolou)
1986 Antra thelo!... Tora ton thelo!...
O ippotis tis sfaliaras
1985 Agia Theodora tis Vastas
L'Enfant fusillé (TV film)
Si minore
Ta liontarakia tou erota
1984 Fylakes anilikon No 2: Ekdikisi sti via
I poli pote den koimatai
Oi dyo fygades
1983 Hooligans - Kato ta heria ap' ta niata!
I parexigisi
I sidira kyria
Ta hronia tis thyellas
Ypogeia diadromi
1982 Allagi... kai to louri tis manas
Fylakes anilikon
I strofi
Kai o protos matakias
O aftakias
O kamikazi tsantakias
Satanades sta sholeia
To kokkino treno
1981 Garsoniera gia deka
Kataskopos Nelli
O Kotsos exo apo to N.A.T.O.
Panikos sta sholeia
Ta kamakia
1980 Exodos kindynou
O Kotsos kai oi exogiinoi
1979 Ena gelasto apogevma
To hamogelo tis Pythias
1978 1922
1977 Ifigenie
1976 Flogismeni sarka
1975 Ta eidola
1974 Eglima sto Kavouri
Sexomania
1973 Diktator kalei... Thanasi
O fantasmenos
1972 Pos katantisame, Sotiri!..
1971 Adelfia mou, alites, poulia
Arhipseftaros
Grammos
I kori tou iliou
Mavrolykoi tou vounou kai tou kampou
Oi andres xeroun n' agapoun
1970 O Astrapogiannos
O dosilogos
O lipotaktis
Stavraetoi sta Meteora
1969 Adouloti ratsa
Gia tin timi kai gia ton erota
I genia ton iroon
I sfragida tou Theou
Menousis, o leventis tis Ipeirou
O antartis tou valtou
O orkos tou nekrou adelfou
1968 Agapi kai aima
Gorgopotamos
I arhontissa ki o alitis
I ora tis orgis
Kapetan fandis bastouni
O tyherakias
Poly arga gia dakrya
Sta synora tis prodosias
Tapeinos kai katafronemenos
Vyzantini rapsodia
1967 Haido
Oedipus the King
Trouba '67
1965 I moira tou athoou
I zoi mou anikei se sena
Ohi, ...kyrie Johnson
1964 Diogmos
O krahtis
Oi kolasmenoi
Prodosia
Ta 201 kanarinia
Ta didyma
1963 O adelfos Anna
1962 Eglima stin Omonoia
Gabros gia klamata
Katigoroumenos... o eros
O gero-Dimos
Oi yperifanoi
1958 Oi paranomoi
1957 O peirasmos
1956 Arpagi tis Persefonis

TV seriály

1982 To xekinima tis fotias (Rokkos Hoidas) (TV seriál)
1980 To fos tou Avgerinou (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2001 I foni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky