foto

Jong-hyeon Hong

  • nar. 7.1.1990 (29 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dasi, bom
2015 Aelliseu : wondeolaendeueseo on sonyeon
2014 Uiheomhan sangkyeonrye 2
2011 Jeonggeulpiswi2 - Geukjangpan
2010 Gwi
2009 Bada jjogeuro han bbyeom deo

TV seriály

2019 Jeoldae Geui (TV seriál)
Sesangeseo jeil yebbeun nae ddal (TV seriál)
2017 Wangeun saranghanda (TV seriál)
2016 Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (TV seriál)
2015 Yoomieui bang (TV seriál)
2014 Mama - sesang mooseoul ge eobsneun (TV seriál)
Yeojamanhwa koodoo (TV seriál)
2013 Yeonaejojakdan : shirano (TV seriál)
2012 Chinaehaneul dangshin (TV seriál)
Hieolo (TV seriál)
Jeon Woo-Chi (TV seriál)
Nanpokhan romance (TV seriál)
2011 Baempaieo aidol (TV seriál)
Hwaiteu keuriseumaseu (TV seriál)
2010 Jeongkeulpiswi2 (TV seriál)
O! mai reidi (TV seriál)
2009 Maentange heding (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Beomineun baro neo (TV pořad)
2011 탑 기어 코리아 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky