foto

Ji-seok Kim

  • nar. 21.4.1981 (39 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Paparoti
2012 Doo gaeui dal
2009 Abbaga yeojadeul jongahae
Národní reprezentace
2008 Dongshini jamdeun saie
Oko za oko
2006 Minyeoneun goirowa
2005 Han cheng gong lue
Yenaesoolsa

TV seriály

2020 Aneun Geon Byeollo Eopjiman (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2019 Když rozkvétá kamélie (TV seriál)
Dějí se zázraky? (E20)
7 let a 3 měsíce mateřství (E19)
Život osmiletého (E18)
další epizody (20)
2018 Topseuta yoobaeki (TV seriál)
2017 20segi sonyeonsonyeo (TV seriál)
Yeokjuk : baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
2016 Honsulnamnyeo (TV seriál)
Tto ohaeyeong (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
2015 Balchighage gogo (TV seriál)
Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
2014 Enjelaiseu (TV seriál)
2013 Naegero waseo byeolyi doeeotsda (TV seriál)
Wondeopool mama (TV seriál)
2012 Cheongdamdong aeliseu (TV seriál)
Romaenseuka pilyohae 2012 (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
Gaeineui chwihyang (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
Seutaui yeonin (TV seriál)
2007 Keopeulbeureking (TV seriál)
Miwoona gowoona (TV seriál)
2006 Il dan ttwieo (TV seriál)
Podobat keu sanai (TV seriál)
Saranghago sipda (TV seriál)
2004 Nonseutob 5 (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Kkonminam beuromaenseu (TV pořad)
2015 문제적남자 (TV pořad) - mod.
2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)