foto

Yong-ha Park

  • nar. 12.8.1977
    Jižní Korea
  • zem. 30.6.2010 (32 let)
    Soul, Jižní Korea

Herecká filmografie

Filmy

2009 Jakjeon

TV seriály

2009 Namja yiyagi (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)
2002 Gyeoul yeonga (TV seriál)
Leobing yu (TV seriál)
2001 Somunnan yeoja (TV seriál)
2000 Nunkkot (TV seriál)
Sarangeun amuna hana (TV seriál)
1999 Saranghaseyo? (TV seriál)
Urineun gil ilheun jakeun saereul boatda (TV seriál)
1998 Bogo tto bogo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky