foto

Jeong-hoon Yeon

  • nar. 6.11.1978 (40 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Detektiv z Hongkongu
2013 Jongeun chingoodeul
2005 Yenaesoolsa
2004 Kidari ajeossi
2001 Jopok manura

TV seriály

2017 Beurkbo mai lalpeu (TV seriál)
Maentumaen (TV seriál)
2016 Wookssinamjeonggi (TV seriál)
2015 Cheoyong 2 (TV seriál)
Gamyeon (TV seriál)
2013 Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
2012 Baempaieo geomsa 2 (TV seriál)
Sarangdo doni doinayo (TV seriál)
2011 Baempaieo geomsa (TV seriál)
2010 Jejungwon (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
2005 Seulpeun yeonga (TV seriál)
2004 Baekseol gongju (TV seriál)
Sarangeul halkeoya (TV seriál)
2003 Hongbune baktejeotne (TV seriál)
Noran sonsugeon (TV seriál)
Roseumari (TV seriál)
2000 Nonseutob (TV seriál)
1999 Pado (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Miun uri saekki (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)
2009 Cheongchun bulpae (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace