foto

Soo-bin Bae

  • nar. 9.12.1976 (43 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Daelibgoon
Naegeman boineun namja
2015 Hyubnyeo : kalui kieok
2012 26nyeon
Mai raddima
Miči: Hakudži no hito
Mooseowoon iyagi
2011 Sweeo deo bijeon
2010 Gwi
2009 Aeja
Bisang
Geolpeurenjeu
Kyeolhoonsik hooe

TV seriály

2018 Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
2015 Nae maeum banjjakbanjjak (TV seriál)
2014 Choigoui gyeolhon (TV seriál)
Geureon sarang (TV seriál)
Shikeurit reobeu (TV seriál)
2013 Bimil (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
2009 Chanranhan yusan (TV seriál)
Cheonsaui yuhok (TV seriál)
2008 Baramui hwawon (TV seriál)
Cheonhailsaek Park Jeong-keum (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2005 Gyeolhonhapsida (TV seriál)
패션 70's (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
Namjaga saranghal ttae (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Jinjja sanai sijeun 2 (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)
화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)