foto

Alyson Stoner

  • nar. 11.8.1993 (26 let)
    Toledo, Ohio, USA

Biografie

Alyson Stoner je multitalentovaná umělkyně, která má zkušenosti s hraním, tancem a zpěvem. Narodila se v Toledu v Ohiu, když se přemístila do Los Angeles, objevila nový svět příležitostí v hraní a tanci. Poté, co se zdokonalovala v rodném městě v technikách baletu tapu a jazzu, začala trénovat hip-hop a spojila se s takovými choreografy jako Wade Robson, Fatima a Nadine, takže nebylo překvapením, když dostala příležitost ve videu Missy Elliot „Work It“ a „Gossip Folks“. Jak rostla popularita videí, dostala se brzy do „hledáčku“ a získala mnoho zajímavých nabídek. Jako herečka začala svoji kariéru ve filmu Dvanáct do tuctu (Cheaper by the Dozen) a Dvanáct do tuctu 2 (Cheaper by the Dozen 2). Ve vedlejší roli se pak objevila ve filmu Let´s Dance (Step Up), dále hrála v „Alice Upside Down“ a také v populárním seriálu „Camp Rock“. Objevila se také v mnoha televizních sériích a show.

Zdroj: SPI International

Herecká filmografie

Filmy

2020 Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe
2019 LEGO DC: Batman - Family Matters
2018 Adi Shankar's Gods and Secrets
Lego DC Super hrdinové: Aquaman
To The Beat!
2017 Mr. Invincible
2016 Selling Isobel
2015 Hoovey
Sugarbabies (TV film)
Summer Forever
The A-List
2014 Expecting Amish (TV film)
Let’s Dance All In
2013 Štěňata v akci
2011 Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)
The Little Engine That Could
2010 Camp Rock 2: Velký koncert (TV film)
Kung Fu Magoo
Let's Dance 3D
2009 The Alyson Stoner Project
2008 Camp Rock (TV film)
Camp Rock Freestyle Jam (TV film)
2007 Alice Upside Down
Holly Hobbie a její přátelé: Navždy přátelé
Holly Hobbie and Friends: Secret Adventures
2006 Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
Let's Dance
2005 Dvanáct do tuctu 2
Holly a její přátelé: Narozeninová párty
2004 Garfield ve filmu
JammX Kids, The
2003 Dvanáct do tuctu
2002 Lilo & Stitch

TV seriály

2019 Young Justice (TV seriál)
Princes All (S03E01)
2017 Pete the Cat (TV seriál)
2016 Clevver Now (TV seriál)
Hitting the Breaks (TV seriál)
Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Neznámá (S03E06)
Legenda Korry (TV seriál)
Operation Beifong (S04E10)
Beyond the Wilds (S04E09)
Reunion (S04E07)
další epizody (10)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Noc oživlých lékárníků (S04E44)
Star Wars (S04E41)
2013 Phineas & Ferb (TV seriál)
Mise Marvel (S04E22)
2010 Road to Camp Rock 2: The Final Jam (TV seriál)
Take Two with Phineas and Ferb (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Sobectví (S07E02)
2006 Joey (TV seriál)
Joey a kritika (S02E19)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Lilo a Stitch (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Alyson Stoner & Cassie Scerbo - Too Good at Goodbyes (hudební videoklip)
2014 JVG & Anna Abreu: Huominen On Huomenna (hudební videoklip)
2012 Debby Ryan - We Got the Beat (hudební videoklip)
2004 Eminem - Just Lose It (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 American Music Awards 2019 (TV pořad)
2018 Gimme Mo (TV pořad)
2006 Disney Channel Games, The (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2017 Alyson Stoner & Cassie Scerbo - Too Good at Goodbyes (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)