foto

Ik-tae Kim

  • nar. 15.3.1956 (63 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Boolhandang
2014 Mlha nad mořem
2009 Mul jom juso
2008 Majimak seonmul
2007 Bokmyeon dalho
2005 Orora gongju

TV seriály

2019 Boiseu 3 (TV seriál)
Wangyi doen namja (TV seriál)
2018 Boiseu 2 (TV seriál)
Sumbaggokjil (TV seriál)
Topseuta yoobaeki (TV seriál)
2017 20segi sonyeonsonyeo (TV seriál)
Boiseu (TV seriál)
2016 Deo keitu (TV seriál)
Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Eosembeulli (TV seriál)
Haideu jikil na (TV seriál)
O mai bineoseu (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Choigoui gyeolhon (TV seriál)
Punchi (TV seriál)
Raieo geim (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
2004 Yeongwoongsidae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky