foto

Lluís Maria Güell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 L'Enigma Verdaguer (TV film)
2018 Vilafranca (TV film)
2009 Veus del Pamano, Les (TV film)
2007 Trenhotel (TV film)
2006 Verlorenen, Die (TV film)
2003 Nudos
1999 Pirata (TV film)
1997 Primera jugada (TV film)
1996 T'odio, amor meu (TV film)
1988 Dret d'escollir, El (TV film)
1981 Senyor Josep enganya a la dona i la dona del senyor Josep falta l'home, El (TV film)
1979 Especial Marina Rossell (TV film)
Maria Estuard (TV film)
1978 Especial Serrat (TV film)

TV seriály

2011 Ermessenda (TV seriál)
2008 La Señora (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Ventdelplà (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
2000 Andorra. Entre el torb i la Gestapo (TV seriál)
1997 Tocao del ala (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
Oh, Espanya! (TV seriál)
1994 Arnau (TV seriál)
1989 Granja, La (TV seriál)
1982 Vídua, però no gaire (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1980 Nits de la tieta Rosa, Les (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
1977 Terra d'escudella (TV seriál)
1976 Teatro Club (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
1974 Original (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Arsenal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky