foto

Sonia Castelo

  • nar. 1968
    Ferrol, A Coruña, Galicia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Club da calceta, O (TV film)
2007 Hotel Tívoli
2006 Láska v sebeobraně
2005 Precio de una Miss, El (TV film)
2004 Hra na pravdu
2002 Onán
2001 Asunto pendiente, Un
Condenado a vivir (TV film)
2000 Divertimento
Verdad si no miento, La

TV seriály

2015 Královská nemocnice (TV seriál)
2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Motivos personales (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
2002 Javier ya no vive solo (TV seriál)
Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Vixilantes do Camiño, Os (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Nada es para siempre (TV seriál)
1998 Mareas vivas (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 Crónicas marcianas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace