foto

Benny Boom

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 All Eyez on Me
2016 Wild for the Night
2011 S.W.A.T.: Pod palbou
2009 Sněhová nadílka

TV seriály

2020 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Groundwork (S11E12)
2019 Ambitions (TV seriál)
A Change is Gonna Come (E11)
Ex-Factor (E10)
Killing Me Softly (E05)
další epizody (5)
Black Lightning (TV seriál)
The Book of Occupation: Chapter Three: Agent Odell's Pipe-Dream (S03E03)
Fotbalový talent (TV seriál)
Coming Home (S02E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Hail Mary (S11E03)
2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Rebellion: Chapter Two: Gift of the Magi (S02E09)
Three Sevens: The Book of Thunder (S01E06)
Fotbalový talent (TV seriál)
The Choice is Yours (S01E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Za sebe (S10E05)
2017 Tales (TV seriál)
Empire (TV seriál)
Play On (S03E11)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dvakrát mě neošálíš (S09E09)
Let 767 (S08E19)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nelegální zbraně (S08E05)
2013 90210: Nová generace (TV seriál)
Nevlastní bratr (S05E14)

Dokumentární

2003 Scarface: Origins of a Hip Hop Classic

TV pořady

2001 Access Granted (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Busta Rhymes feat. Vybz Kartel, Tory Lanez - Girlfriend (hudební videoklip)
David Guetta feat. Nicki Minaj & Lil Wayne - Light My Body Up (hudební videoklip)
Future feat. Nicki Minaj - You Da Baddest (hudební videoklip)
Nicki Minaj feat. Drake & Lil Wayne - No Frauds (hudební videoklip)
2016 The Game feat. Jeremih - All Eyez (hudební videoklip)
2015 Meek Mill feat. Nicki Minaj & Chris Brown - All Eyes On You (hudební videoklip)
The Game feat. Dej Loaf - Ryda (hudební videoklip)
2014 August Alsina feat. Nicki Minaj - No Love (hudební videoklip)
Juicy J feat. Nicki Minaj, Lil Bibby, Young Thug - Low (hudební videoklip)
YG feat. Drake - Who Do You Love? (hudební videoklip)
2013 Nicki Minaj ft. Lil Wayne - High School (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Let The Bass Go (hudební videoklip)
Wale feat. Nicki Minaj & Juicy J - Clappers (hudební videoklip)
2012 2 Chainz feat. Nicki Minaj - I Luv Dem Strippers (hudební videoklip)
B.o.B feat. Nicki Minaj: Out of My Mind (hudební videoklip)
Nicki Minaj - Pound The Alarm (hudební videoklip)
Nicki Minaj ft. 2 Chainz - Beez In The Trap (hudební videoklip)
Nicki Minaj ft. Chris Brown - Right By My Side (Explicit) (hudební videoklip)
Waka Flocka Flame feat. Nicki Minaj, Tyga & Flo Rida - Get Low (hudební videoklip)
2011 JoJo - Disaster (hudební videoklip)
2010 Keyshia Cole feat. Nicki Minaj - I Ain't Thru (hudební videoklip)
2009 Gucci Mane feat. Usher - Spotlight (hudební videoklip)
2007 R. Kelly feat. T.I. & T-Pain - I'm a Flirt (hudební videoklip)
T-Pain feat. Yung Joc - Buy U a Drank (Shawty Snappin') (hudební videoklip)
2006 Akon feat. Eminem - Smack That (hudební videoklip)
Akon feat. Snoop Dogg - I Wanna Love You (hudební videoklip)
Busta Rhymes feat. Kelis & Will.I.Am - I Love My Chick (hudební videoklip)
Mobb Deep: Life of the Infamous... The Videos (hudební videoklip)
The Pussycat Dolls feat. Will. I. Am - Beep (hudební videoklip)
2005 Mobb Deep feat. 50 Cent & Nate Dogg - Have a Party (hudební videoklip)
Nelly feat. Jung Tru & King Jacob - Errtime (hudební videoklip)
2004 Ciara feat. Missy Elliott - 1, 2 Step (hudební videoklip)
Ciara feat. Petey Pablo - Goodies (hudební videoklip)
Mobb Deep - Got It Twisted (hudební videoklip)
Nas: Video Anthology Vol. 1 (hudební videoklip)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Ambitions (TV seriál)
Friends & Lovers (E01)

Host

TV pořady

2001 Access Granted (TV pořad)