foto

Angela Richards

  • nar. 18.12.1944 (74 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Robert and Elizabeth (TV film)

TV seriály

1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Kessler (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
The Execution (S03E13)
Bridgehead (S03E12)
Days of Judgement (S03E11)
další epizody (13)
1978 Secret Army (TV seriál)
Day of Wrath (S02E13)
Prisoner of War (S02E12)
A Matter of Life and Death (S02E11)
další epizody (13)
1977 King of the Castle (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
Be the First Kid in Your Block to Rule the World (S01E16)
Suspicions (S01E15)
Good Friday (S01E14)
další epizody (16)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Villette (TV seriál)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky