foto

Andrew MacKenzie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1981 The Rose Medallion (TV film)

TV seriály

1989 KYTV (TV seriál)
Mornin' Sarge (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1983 Just Good Friends (TV seriál)
The Citadel (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Únik (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
Be the First Kid in Your Block to Rule the World (S01E16)
Suspicions (S01E15)
Good Friday (S01E14)
další epizody (16)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky