foto

Gary Allen

  • nar. 4.9.1942 (78 let)
    Camden, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Záskok
1988 Hrůzná noc 2
Tokyo pop
1986 Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
1985 Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
1982 Pandemonium
1981 Celou dlouhou noc
Drahá maminko
Kamaráde, kamaráde
1980 Don't Answer the Phone!
1979 The Night Rider (TV film)
1977 Annie Hallová
Life and Assassination of the Kingfish, The (TV film)
Sentinel
1976 Alice, sladká Alice
1975 The Night They Robbed Big Bertha's
1968 An Angle of Love
The Wicked Die Slow

TV seriály

1986 Life with Lucy (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Ďábelské tupé (S01E21)
1984 Brothers (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 At Ease (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
With This Gun, I Thee Wed (S01E11)
1978 Dallas (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Chodby hrůzy (S05E18)
1958 The Texan (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 The Wicked Die Slow

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky