foto

House Jameson

  • nar. 17.12.1902
    Austin, Texas, USA
  • zem. 23.4.1971 (68 let)
    Danbury, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Plavec
1967 Borgia Stick, The (TV film)
1966 Barefoot in Athens (TV film)
Lamp at Midnight (TV film)
1965 Přelud
1961 Parrish
1957 Williamsburg: The Story of a Patriot
1954 Macbeth (TV film)
1948 Obnažené město

TV seriály

1967 Coronet Blue (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 New York Confidential (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
The Telltale Clue (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Aldrich Family (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky