foto

Dmitrij Blažko

  • nar. 17.3.1989 (30 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Obratnaja storona ljubvi
Zakon sochraněnija ljubvi (TV film)
2017 Pobedivšij vremja (TV film)
Spasti Puškina
Syn (TV film)
2016 Možetě zvať meňa papoj (TV film)
Vsjo o mužčinach
2014 Tabletka ot sljoz (TV film)
2012 Mužčina s garantiej
Udivi meňa (TV film)
2011 Beglecy (TV film)

TV seriály

2019 Fantom (TV seriál)
Mameňkin synok (TV seriál)
2018 Blagimi namerenijami (TV seriál)
Iščejka 2 (TV seriál)
Uljotnyj ekipaž (TV seriál)
2017 Altar Tristana (TV seriál)
Blagije namerenija (TV seriál)
Grozďja vinograda (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
2016 Iz Sibiri s ljubovju (TV seriál)
2015 Na glubině (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Narušenije pravil (TV seriál)
2014 Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Dorogaja moja služanka (E01)
Karpov (TV seriál)
Chorošij čelovek (S03E32)
Mjaso (S03E30)
Založnica (S03E29)
další epizody (25)
Dikij (TV seriál)
Fabrika kompromata (S04E05)
Ment v zakoně (TV seriál)
Cena tabletki (S09E08)
2013 Balabol (TV seriál)
Do smerti krasiva (TV seriál)
Mirt obyknovennyj (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Menty (S02E30)
Koronovannyj (S02E29)
Mesto, gdě každyj možet... (S02E28)
další epizody (20)
PPS (TV seriál)
Otcy i děti (S02E10)
Ment v zakoně (TV seriál)
Gastroljory (S06E04)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Bělaja gvardija (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Sopernicy (E28)
Karpov (TV seriál)
Ťma ili Sveta (S01E32)
Zombi (S01E31)
Zverinaja staja (S01E30)
další epizody (28)
Strana 03 (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Mesť (S01E06)
Lesnik (TV seriál)
Mstitěl (S02E18)
2011 Fizika ili chimija (TV seriál)
Igra (TV seriál)
SK (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Igry s něizvestnymi (S05E05)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Obmen opytom (S05E08)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zolotoje dělo (S10E12)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Ksiva (S01E09)
Interny (TV seriál)
Realnyje pacany (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Silnější než válka (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Gazovyj sindrom (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky