foto

Vladimir Melnikov

  • nar. 8.2.1964 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Časy bez strelok
2006 Graffiti
1986 Razmach kryljev
1981 Oleňja ochota

TV seriály

2016 Odin protiv vsech (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Vtoroje zrenije (TV seriál)
2014 Silněje suďby (TV seriál)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Opasnyje igry (S01E23)
Kodex česti (TV seriál)
Učenyj (S05E02)
2010 Enigma (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Mertvyje duši (E61)
Gluchar (TV seriál)
Čjornaja koška (S03E15)
Putějcy (TV seriál)
Kljatva gippokrata (S02E11)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Staryj vor (S03E23)
2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Avral (S01E02)
Čas Volkova (TV seriál)
Zveri (S01E11)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky