foto

Tyron Leitso

  • nar. 7.1.1976 (43 let)
    North Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Family for Christmas (TV film)
2014 Vztah pro psa (TV film)
2013 Assault on Wall Street
Suddenly
2012 Poslední oběť (TV film)
2008 Nájemný vrah (TV film)
2007 BloodRayne 2: Vykoupení
Seed
2003 House of the Dead
Můj život beze mne
2001 Zimní pohádka (TV film)
2000 Drsný zákon (TV film)
Veď mě dále cesto má (TV film)

TV seriály

2009 Být Erikou (TV seriál)
2006 Whistler (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Caged Bird (E13)
Totem Mole (E12)
Cocktail Bunny (E11)
další epizody (13)
2002 Dinotopie (TV seriál)
Dinotopie (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
1997 Zámořská střední (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace