foto

Tyron Leitso

  • nar. 7.1.1976 (44 let)
    North Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Family for Christmas (TV film)
2014 Vztah pro psa (TV film)
2013 Nečekaná hrozba
Útok na Wall Street
2012 Poslední oběť (TV film)
2008 Nájemný vrah (TV film)
2007 BloodRayne 2: Vykoupení
Seed
2003 House of the Dead
Můj život beze mne
2001 Zimní pohádka (TV film)
2000 Drsný zákon (TV film)
Veď mě dále cesto má (TV film)

TV seriály

2011 Být Erikou (TV seriál)
Being Ethan (S04E07)
2009 Být Erikou (TV seriál)
The Importance of Being Erica (S02E12)
What Goes Up Must Come Down (S02E11)
Papa Can You Hear Me? (S02E10)
další epizody (23)
2006 Whistler (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Caged Bird (E13)
Totem Mole (E12)
Cocktail Bunny (E11)
další epizody (13)
2002 Dinotopie (TV seriál)
Dinotopie (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
1997 Zámořská střední (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky