foto

Chiaki Ikuta

  • nar. 1946

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Tatort - Der Name der Orchidee (TV film)

TV seriály

2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Das iTeam - Die Jungs an der Maus (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky