foto

Ricci Hohlt

  • nar. 1945
    Isenedt, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Roland Rebers Todesrevue
1990 So ein Schlawiner (TV film)
1973 Junge Mädchen mögen's heiß, Hausfrauen noch heißer
1972 Der Hutmacher
Friß, Pappi, friß! (TV film)
Geschichte für 24 Stunden (TV film)
1969 Graf Porno und die liebesdurstigen Töchter

TV seriály

1998 Siska (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Unsere Schule ist die Beste (TV seriál)
1987 Wer erschoss Boro? (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
Zeit genug (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

1969 Sex-Business - Made in Pasing

Host

TV pořady

1964 Die Drehscheibe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky