foto

Rutina Wesley

  • nar. 1.2.1979 (38 let)
    Las Vegas, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vyrůstala v Las Vegas, vzhledem ke své fyziognomii a projevu bývá
přirovnávána k mladé Angele Bassettové. Debutovala ve fi lmu V rytmu
stepu britského režiséra Iana Rashida. Účinkovala v muzikálu Purpurová
barva a ve hře V Darfuru v newyorském Public Theatre. Na Broadwayi
debutovala v dramatu The Vertical Hour.

Zdroj: HBO

Herecká filmografie

Filmy

2015 Broad Squad (TV film)
Dokonalý muž
2014 Last Weekend
13 Sins
2012 California Winter
2007 V rytmu stepu

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
The Sin-Eater (S05E14)
2016 Queen Sugar (TV seriál)
2015 Arrow (TV seriál)
Beyond Redemption (S04E04)
Hannibal (TV seriál)
The Wrath of the Lamb (S03E13)
The Number of the Beast Is 666 (S03E12)
...And the Beast from the Sea (S03E11)
další epizody (5)
2014 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
O krok blíž (S07E08)
Karma (S07E06)
Našla jsem tě (S07E02)
další epizody (4)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Na životě nezáleží (S06E09)
Všichni mají na kahánku (S06E08)
další epizody (10)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Soumrak (S05E11)
Vše je pryč (S05E10)
další epizody (12)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
další epizody (12)
2010 A Drop of True Blood (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Čerstvá krev (S03E11)
Krysa v dohledu (S03E10)
další epizody (12)
2009 Cleveland show (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na druhé straně není nic (S02E12)
Šílenství (S02E11)
Přede mnou nový svět (S02E10)
další epizody (12)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Staneš se mou smrtí (S01E12)
Milovat znamená pohřbít (S01E11)
Nechci to slyšet (S01E10)
další epizody (12)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)

Dokumentární

2010 Když mně bylo 17 (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace