foto

Gunter Ziegler

  • nar. 24.11.1949 (71 let)
    Eggenburg, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Dostaňte agenta Smarta
Dungeon Girl
Son of Sam
2006 Raven, The
2004 Daniel - Der Zauberer
Zombie Nation
2003 Můj muž, můj život a ty (TV film)
2000 Der Bockerer III - Die Brücke von Andau
1995 Statečný bojovník
1979 Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
1977 Achsensprung (TV film)
1976 Anita Drogemöller und die Ruhe an der Ruhr
1974 Der gestohlene Himmel
1973 Liebesjagd durch 7 Betten

TV seriály

2006 Červené růže (TV seriál) - herec, a.z.
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hodina H (S03E24)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál) - herec, a.z.
1984 Místo činu (TV seriál)
Geburtstagsgrüße (S15E10)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2002 Fassbinder in Hollywood

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky