foto

Michael Dolan

  • nar. 21.6.1965 (55 let)
    Oklahoma City, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mars
1999 Ponorka Hunley (TV film)
1997 Lolita
Peacekeepers (TV film)
1996 Chasing the Dragon (TV film)
Odvaha pod palbou
1992 The Turning
1991 Nezbytná tvrdost
Výstřely na sklonku dne (TV film)
1988 Biloxi Blues
Liberace: Behind the Music
1987 Hamburger Hill
Světlo mého dne
1986 Young Again (TV film)
1985 The Execution of Raymond Graham (TV film)

TV seriály

2009 Světla páteční noci (TV seriál)
Tomorrow Blues (S03E13)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Temná místa (S01E11)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky