foto

Julie Mitchell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ophelia Falls
2014 Get Dead
2012 Missed Connections
2011 Believe You Me
Dead Man's Party
2010 One Too Many Mornings

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
If the Stars Should Appear (S01E04)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
2012 Book Club, The (TV seriál)
2011 Dr. House (TV seriál)
V nadživotní velikosti (S07E09)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
2007 Derek and Simon: The Show (TV seriál)
2006 10 Items or Less (TV seriál)
Campus Ladies (TV seriál)
Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
Modern Men (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Ophelia Falls
2014 Get Dead

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2019 Ophelia Falls
2014 Get Dead

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky