foto

Rosaria Russo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rudy Valentino
2016 L'Attesa
2012 Il pasticciere
Impepata di nozze
2009 Giuseppe e Calogera
Piede di dio
2007 Valčík
1998 Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
1992 Svatba, nebo pohřeb
Eppideis

TV seriály

2011 Zásahová jednotka (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2007 Ho sposato uno sbirro (TV seriál)
2006 Capri (TV seriál)
Crimini (TV seriál)
2005 Il giudice Mastrangelo (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky