foto

Tony Sperandeo

  • nar. 1953
    Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Il delitto Mattarella
2018 Amare Amaro
2017 Il mondo di mezzo
L'ora legale
Mò Vi Mento - Lira di Achille
2016 Amo la tempesta
Boris Giuliano: Un poliziotto a Palermo (TV film)
Il Ragazzo Della Giudecca
Quel bravo ragazzo
2015 La settima onda
2014 La Corona spezzata
La moglie del sarto
La strada dritta (TV film)
2013 Il ragioniere della mafia
2012 Il caso Enzo Tortora - Dove eravamo rimasti? (TV film)
Pagate fratelli
Vi perdono ma inginocchiatevi (TV film)
2011 Dreamland: La terra dei sogni
2010 Backward
Prigioniero di un segreto
2009 Baaria
I Picciuli
Pochi giorni per capire
2008 Sangue dei vinti, Il
2007 Il 7 e l'8
L'uomo di vetro
Una moglie bellissima
2006 Eccezzziunale... veramente: capitolo secondo... me
2004 Miracolo a Palermo!
Ultimo 3 - L'infiltrato (TV film)
2003 Blindati (TV film)
Il latitante
2002 Sequestro Soffiantini, Il (TV film)
2001 E adesso sesso
Il testimone (TV film)
L'attentatuni (TV film)
Tra due mondi
Vojáci: Příběh z Kosova (TV film)
2000 Arresti domiciliari
Giudice di rispetto, Un
Sto kroků
1999 Diavolo e l'acqua santa, Il (TV film)
Falcone (TV film)
1998 Stanza dello scirocco, La
1997 Altri uomini
Mio padre è innocente (TV film)
Volare!
1996 Vesna va veloce
1995 Palermo Milano solo andata
Segreto di stato
Starman - Výrobce hvězd
Čekání na úsvit (TV film)
1994 I mitici
Miracolo italiano
1993 Nel continente nero
Quattro bravi ragazzi
Scorta, La
1992 La Discesa di Aclà a Floristella
Uomo di rispetto (TV film)
1991 Caldo soffocante
Felipe ha gli occhi azzurri (TV film)
Il Muro di gomma
Johnny Párátko
Poldové v akci
Una Storia semplice
1990 Ragazzi fuori
Slunce i v noci
Tre colonne in cronaca
1989 Mery navždy
1988 Big Man I. - Neobvyklá pojistka (TV film)
1987 Sicilián
1985 Kajícník
1984 Kaos
Sicilská spojka

TV seriály

2018 I topi (TV seriál)
La vita promessa (TV seriál)
2013 Come un delfino - La serie (TV seriál)
2012 Rodinná sága (TV seriál)
2009 L'isola dei segreti (TV seriál)
Palermo (TV seriál)
2008 La nuova squadra (TV seriál)
2005 Il giudice Mastrangelo (TV seriál)
1999 Nezvěstní (TV seriál)
1995 Non parlo più (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky