foto

Matthew McNulty

  • nar. 14.12.1982 (35 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vlastním jménem Michael Anthony McNulty. Připojil se k hereckému spolku Equity (Spravedlnost), jelikož tam byl už registrován člen pod jménem Michael McNulty, změnil si jméno na Matthew. Studoval na Laine Johnson Theatre School. Často se objevuje v britských seriálech. Proslavil se v roli Setha v seriálu MISFITS: ZMETCI.

Alice "Asmodin" Pajerová

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sweat
2013 Our Girl (TV film)
2012 Místo nahoře (TV film)
Spike Island
The Knot
Wartime Wanderers
2010 Toast (TV film)
2009 Hledá se Eric
Inspector George Gently: Gently with the Innocents (TV film)
Prokletí domu slunečnic 2
2008 Kis Vuk
Sin Límites
Zabití Thomase Hurndalla (TV film)
2007 Control
Kainovo znamení
2006 See No Evil: The Moors Murders (TV film)
2005 Láska + nenávist
2002 May a její anděl (TV film)
Porazit Ježíše (TV film)

TV seriály

2018 The Terror (TV seriál)
Gore (S01E02)
Go for Broke (S01E01)
Versailles (TV seriál)
L'Héritage (S03E10)
La Poudrière (S03E09)
Des hommes et des dieux (S03E08)
další epizody (10)
2016 Tři mušketýři (TV seriál)
We Are the Garrison (S03E10)
The Prize (S03E09)
Prisoners of War (S03E08)
další epizody (10)
2015 Black Work (TV seriál)
2014 Hospoda Jamajka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Textilka (TV seriál)
Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
2012 Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
The Syndicate (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2011 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
ID (S04E01)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
2009 Unforgiven (TV seriál)
2008 Honest (TV seriál)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
2007 True Dare Kiss (TV seriál)
2006 Shameless (TV seriál)
Dark Friends (S03E02)
2004 Outlaws (TV seriál)
2003 Sweet Medicine (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace