foto

Thomas Scharff

  • nar. 25.6.1970 (50 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Plavba snů: Jersey (TV film)
2015 Der 8. Kontinent
Es kommt noch besser (TV film)
Kurzzeithelden
2013 Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
2011 Tatort - Edel sei der Mensch und Gesund (TV film)
2010 Katie Fforde: Slavnostní okamžik (TV film)
Tatort - Borowski und eine Frage von reinem Geschmack (TV film)
2009 Rosamunde Pilcher: Láska navzdory celému světu (TV film)
2008 Láska, děti a velké srdce: Nové cesty (TV film)
2006 Moře lásky: Romance u jezera (TV film)
2005 Rosamunde Pilcher: Královna noci (TV film)
Suche Mann für meine Frau (TV film)
2004 Zwei Männer und ein Baby (TV film)
2003 Die Sitte - Stiller Schrei (TV film)
GUF Ha-Neschamot - Die Halle der Seelen
2001 Die Frau, die Freundin und das dunkle Geheimnis (TV film)
Jonathans Liebe (TV film)
Mutter meines Mannes, Die (TV film)
2000 Paranoia

TV seriály

2020 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Anrufe (S09E04)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Hier und jetzt (S23E02)
2017 Bettys Diagnose (TV seriál)
Undercover Boss (S03E01)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Popel popelu (S11E05)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Courage (S01E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Tísícerá smrt (S20E04)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Ein neues Leben (S01E03)
Bez hranic (TV seriál)
The Team: Part Two (S02E12)
The Team: Part One (S02E11)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Vražda na dálku (S02E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Geister (S10E36)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracená minulost (S15E09)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Policie Hamburk (TV seriál)
Wo ist Luisa? (S02E25)
Ausgeschlossen (S02E24)
Spätfolgen (S02E23)
další epizody (15)
Soko Vídeň (TV seriál)
Abgestürzt (S04E09)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Auf Leben und Tod (S02E10)
Luckys letzter Coup (S02E09)
Die türkische Braut (S02E08)
další epizody (32)
2006 Der Ferienarzt (TV seriál)
Der Ferienarzt ... in der Toskana (S03E01)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Falešné přátelství (S08E02)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
1998 Správná dvojka (TV seriál)
Das Bombenspiel (E09)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)