foto

Julia Blake

  • nar. 1936
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dance Academy: The Movie
2015 A Month of Sundays
Is This the Real World
Looking for Grace
Švadlena
2012 Last Dance
2010 Hawke (TV film)
Matching Jack
Nebojte se tmy
2009 Kluci jsou zpět
2006 Aquamarine
Barrows, The
Vražda v lepší společnosti (TV film)
2005 Tři dolary
2004 Human Touch
Prokletí Salemu (TV film)
2003 Forest, The (TV film)
2000 Innocence
1999 Passion
1996 Hotel de Love
Ptáci v trní - Ztracené roky (TV film)
1995 Mushrooms
1991 Edens Lost (TV film)
1990 Father
1989 Soudce (TV film)
1988 Georgia
1987 Travelling North
1986 Kaktus
1985 Dunera Boys, The (TV film)
Indecent Obsession, An
1984 Moje první žena
1983 Muž s květinami
1982 Lonely Hearts
1980 Locusts and Wild Honey (TV film)
1979 Moje skvělá kariéra
Snapshot
1978 Getting of Wisdom, The
Patrick
The Forbidden
1973 Salome
1964 The Sponge Room (TV film)

TV seriály

2008 Bed of Roses (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Driven Crazy (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Žena v úzkých (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1986 Sword of Honour (TV seriál)
1985 Winners (TV seriál)
1983 Carson's Law (TV seriál)
Under Capricorn (TV seriál)
1981 Holiday Island (TV seriál)
Women of the Sun (TV seriál)
1980 The Last Outlaw (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
1978 Proti větru (TV seriál)
1977 Moynihan (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)
1961 Consider Your Verdict (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Celebrity Tattle Tales (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace