foto

Lynn A. Henderson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Sandman
2009 He's Such a Girl
Slabý druh
2007 Láska má pět písmen (TV film)
McBride: Vždy věrný (TV film)
2005 Santa se žení (TV film)
2004 Girl Play
2003 Short on Sugar
2001 Osudu neutečeš (TV film)
1997 Kozy, kozy, kozičky
Relic
1993 Srdcová trojka

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nejhorší den (S01E04)
Drazí běloši (TV seriál)
Chapter VII (S02E07)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Rise and Shine (S05E15)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Trojan Horse (E06)
The Fosters (TV seriál)
The Long Haul (S04E16)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Tajné místo (S05E17)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Srdečné pozdravy z Havany (S08E20)
2016 Swedish Dicks (TV seriál)
Code Black (TV seriál)
Landslide (S02E05)
Blood Sport (S01E18)
Silicon Valley (TV seriál)
Řešení datového úložiště (S03E04)
2015 Code Black (TV seriál)
You Are the Heart (S01E08)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Too Late (S02E01)
Murder in the First (TV seriál)
The McCormack Mulligan (S02E05)
My Sugar Walls (S02E04)
Blue on Blue (S02E03)
American Horror Story (TV seriál)
Dočká se pomsty (S05E10)
2014 Máma (TV seriál)
Turkey Meatballs and a Getaway Car (S02E15)
Nudes and a Six-Day Cleanse (S02E10)
Godzilla and a Sprig of Mint (S02E09)
The Fosters (TV seriál)
Things Unsaid (S01E13)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Shameless (TV seriál)
There's the Rub (S04E05)
2013 Máma (TV seriál)
Clumsy Monkeys and a Tilted Uterus (S01E20)
Loathing and Tube Socks (S01E04)
A Pee Stick and an Asian Raccoon (S01E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pomsta (S10E22)
2012 Nová holka (TV seriál)
Zranění (S01E15)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Od kolébky do hrobu (S05E05)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Konec služby za 6 minut (S15E17)
Láska je bojiště (S15E13)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
A Hard Day's Knight (E04)
Californication (TV seriál)
Poslední valčík (S01E12)
Pohotovost (TV seriál)
Věk nevinnosti (S15E08)
Strašidelný večer (S15E05)
Pod rodičovským dohledem (S15E04)
další epizody (5)
2007 Chuck (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Na doživotí (TV seriál)
Vážné problémy s ovládáním (S01E09)
Láska je Láska (TV seriál)
Lidi, život je šílenej (S04E02)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S06E10)
Pohotovost (TV seriál)
Sky na hranici (S14E09)
Výpadek (S14E07)
Raněný policista (S14E03)
další epizody (7)
2006 Dexter (TV seriál)
Vráceno odesílateli (S01E06)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj oběd (S05E20)
Pohotovost (TV seriál)
Žádná tajemství mi nepříkej (S13E10)
Jádro věci (S13E06)
Ames v. Kovac (S13E05)
další epizody (6)
2005 Médium (TV seriál)
When Push Comes to Shove: Part 1 (S01E16)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoce (S12E10)
Neštěstí (S12E08)
Probuzení (S12E05)
další epizody (13)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Noc před nadílkou (S11E09)
Výstřel do tmy (S11E08)
Běloch s tmavými vlasy (S11E07)
další epizody (12)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Ztracená (S10E09)
Volný pád (S10E08)
Smrt a daně jsou jistota (S10E07)
další epizody (11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
Řekni mi, co tě bolí (S09E07)
Naděje umírá poslední (S09E06)
další epizody (16)
2001 Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
Quo Vadis (S08E09)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
další epizody (18)
Přátelé (TV seriál)
Jak to Rachel řekla (S08E03)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Titáni (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Zachraň mě (S07E07)
Návštěva (S07E06)
další epizody (13)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Love & Money (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Maybe Baby (S01E25)
Will a Grace (TV seriál)
Volby (S02E02)
Pohotovost (TV seriál)
Smutný případ (S06E07)
Klid divočiny (S06E06)
Pravda a důsledky (S06E05)
další epizody (10)
Kutil Tim (TV seriál)
Nabubřelý doktor (S08E22)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Cello, Goodbye (S01E03)
Hyperion Bay (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Trable začátečníků (S05E07)
Zlomek vteřiny (S05E02)
další epizody (7)
1997 City Guys (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Dotyk, který léčí i zraňuje (S04E05)
další epizody (11)
1996 Public Morals (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
Union Station (S03E08)
další epizody (12)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Package (S08E05)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Domov (S02E09)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
Tyhle dny (S02E06)
další epizody (5)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace