foto

Lynn A. Henderson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 American Exit
The Secret Lives of Cheerleaders (TV film)
2017 The Sandman
2014 Stand Down Soldier
2009 He's Such a Girl
Slabý druh
2007 Láska má pět písmen (TV film)
McBride: Vždy věrný (TV film)
2005 Santa se žení (TV film)
2004 Girl Play
2003 Short on Sugar
2001 Osudu neutečeš (TV film)
1997 Kozy, kozy, kozičky
Relic
1993 Srdcová trojka

TV seriály

2019 Truth Be Told (TV seriál)
Monster (E01)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nejhorší den (S01E04)
Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola VII. (S02E07)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Rise and Shine (S05E15)
Máma (TV seriál)
Teenage Vampires and a White Russian (S05E09)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Trojan Horse (E06)
The Fosters (TV seriál)
The Long Haul (S04E16)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Tajné místo (S05E17)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Srdečné pozdravy z Havany (S08E20)
2016 Swedish Dicks (TV seriál)
When Ingmar Met Axel (S01E01)
Code Black (TV seriál)
Landslide (S02E05)
Blood Sport (S01E18)
Silicon Valley (TV seriál)
Řešení datového úložiště (S03E04)
2015 Code Black (TV seriál)
You Are the Heart (S01E08)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Too Late (S02E01)
Murder in the First (TV seriál)
The McCormack Mulligan (S02E05)
My Sugar Walls (S02E04)
Blue on Blue (S02E03)
American Horror Story (TV seriál)
Dočká se pomsty (S05E10)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Clear Minds, Full Lives, Can't Eat! (S01E06)
Máma (TV seriál)
Turkey Meatballs and a Getaway Car (S02E15)
Nudes and a Six-Day Cleanse (S02E10)
Godzilla and a Sprig of Mint (S02E09)
The Fosters (TV seriál)
Things Unsaid (S01E13)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Shameless (TV seriál)
There's the Rub (S04E05)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Těhule (S12E04)
2013 Legit (TV seriál)
Anger (S01E04)
Máma (TV seriál)
Clumsy Monkeys and a Tilted Uterus (S01E20)
Loathing and Tube Socks (S01E04)
A Pee Stick and an Asian Raccoon (S01E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pomsta (S10E22)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Game Day (E09)
Nová holka (TV seriál)
Zranění (S01E15)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
Better with Flirting (E08)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
Class (E10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Od kolébky do hrobu (S05E05)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Konec služby za 6 minut (S15E17)
Láska je bojiště (S15E13)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Two Ministers (S02E09)
Help! (S02E07)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
A Hard Day's Knight (E04)
Californication (TV seriál)
Poslední valčík (S01E12)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Home But Not Alone (S03E13)
Pohotovost (TV seriál)
Věk nevinnosti (S15E08)
Strašidelný večer (S15E05)
Pod rodičovským dohledem (S15E04)
další epizody (5)
2007 Chuck (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Na doživotí (TV seriál)
Vážné problémy s ovládáním (S01E09)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Třetí rande (S04E07)
Láska je Láska (TV seriál)
Lidi, život je šílenej (S04E02)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S06E10)
Pohotovost (TV seriál)
Sky na hranici (S14E09)
Výpadek (S14E07)
Raněný policista (S14E03)
další epizody (7)
2006 Dexter (TV seriál)
Vráceno odesílateli (S01E06)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj oběd (S05E20)
Pohotovost (TV seriál)
Žádná tajemství mi nepříkej (S13E10)
Jádro věci (S13E06)
Ames v. Kovac (S13E05)
další epizody (6)
2005 Médium (TV seriál)
When Push Comes to Shove: Part 1 (S01E16)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoce (S12E10)
Neštěstí (S12E08)
Probuzení (S12E05)
další epizody (13)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Noc před nadílkou (S11E09)
Výstřel do tmy (S11E08)
Běloch s tmavými vlasy (S11E07)
další epizody (12)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Ztracená (S10E09)
Volný pád (S10E08)
Smrt a daně jsou jistota (S10E07)
další epizody (11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
Řekni mi, co tě bolí (S09E07)
Naděje umírá poslední (S09E06)
další epizody (16)
2001 Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
Quo Vadis (S08E09)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
další epizody (18)
Přátelé (TV seriál)
Jak to Rachel řekla (S08E03)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Titáni (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Fear (S02E18)
Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Zachraň mě (S07E07)
Návštěva (S07E06)
další epizody (13)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Love & Money (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Maybe Baby (S01E25)
Will a Grace (TV seriál)
Volby (S02E02)
Pohotovost (TV seriál)
Smutný případ (S06E07)
Klid divočiny (S06E06)
Pravda a důsledky (S06E05)
další epizody (10)
Správná pětka (TV seriál)
Get Back (S05E21)
Kutil Tim (TV seriál)
Nabubřelý doktor (S08E22)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Cello, Goodbye (S01E03)
Hyperion Bay (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Trable začátečníků (S05E07)
Zlomek vteřiny (S05E02)
další epizody (7)
1997 City Guys (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Dotyk, který léčí i zraňuje (S04E05)
další epizody (11)
Správná pětka (TV seriál)
Adjustments (S04E10)
1996 Public Morals (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
Union Station (S03E08)
další epizody (12)
Fresh Prince (TV seriál)
Golfový turnaj (S06E21)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Package (S08E05)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Domov (S02E09)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
Tyhle dny (S02E06)
další epizody (5)
Správná pětka (TV seriál)
Who Cares? (S01E18)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky