foto

Troy Evans

  • nar. 16.2.1948 (70 let)
    Missoula, Montana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dirty Lies
The Year of Spectacular Men
2016 Spoken Word
2015 Heaven Sent
2013 Dracano
2008 Showman
2006 Jane Doeová: Tvrdší dopad (TV film)
Černá Dahlia
2004 Dobrodružství na letadlové lodi (TV film)
U nás na farmě
2003 Commission, The
Letuška 1. třídy
2002 Zastřelit a být zastřelen
2000 Můj nejlepší přítel (TV film)
Pekelná jízda
Vzpomínky na duben
Útok vetřelců (TV film)
1999 Můj nejoblíbenější marťan
1998 Lion's Den, The
Strach a hnus v Las Vegas
1997 Krev na koruně (TV film)
1996 Chladnokrevně (TV film)
Ed
Fenomén
Přízraky
Woman Undone (TV film)
1995 Katie - Dítě divočiny
Příšerná rodinka (TV film)
Vražda v Las Vegas
1994 Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Automatic
Cries from the Heart (TV film)
Father and Scout (TV film)
Green Dolphin Beat (TV film)
Life with Louie: A Christmas Surprise for Mrs. Stillman (TV film)
Lily in Winter (TV film)
Moje letní story
1993 Demolition Man
1992 Kuffs
Muž zázraků
Pole lásky
Přepadení v Pacifiku
Trávníkář
Článek 99
1991 Pastime
1990 Guess Who's Coming for Christmas? (TV film)
Marťani, jděte domů
Miracle Landing (TV film)
Moje modré nebe
Muži při práci
1989 Halloween 5
Hollywoodský detektiv (TV film)
The Revenge of Al Capone (TV film)
1988 Shadows in the Storm
Vražedné sny
1987 Deadly Care (TV film)
Letadla, vlaky, automobily
Na prahu temnot
1986 Moderní dívky
1985 Deadly Messages (TV film)
Rape of Richard Beck, The (TV film)
Školák vlkodlak
1984 Kočičí zlato
Obsessive Love (TV film)

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Book of the Unclaimed Dead (S04E10)
Dark Sky (S04E08)
Missed Connections (S04E07)
další epizody (9)
2017 Bosch (TV seriál)
The Four Last Things (S03E02)
The Smog Cutter (S03E01)
2016 Bosch (TV seriál)
Everybody Counts (S02E10)
Exit Time (S02E07)
Heart Attack (S02E06)
další epizody (5)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Kongresový ples (S05E07)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Ten: Us and Them (S01E10)
Chapter Nine: The Magic Castle (S01E09)
Chapter Eight: High Low (S01E08)
další epizody (9)
2014 Bosch (TV seriál)
Chapter One: 'Tis the Season (S01E01)
2013 Granite Flats (TV seriál)
Mámou přes noc (TV seriál)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyšší moc (S03E11)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Je mi fajn (S15E21)
Změna rovnováhy (S15E20)
další epizody (9)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Když venku sneží (S15E09)
Věk nevinnosti (S15E08)
další epizody (18)
2007 Carpoolers (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
300 pacientů (S14E10)
Sky na hranici (S14E09)
Návrat domů (S14E08)
další epizody (15)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
The Game (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Důvod věřit (S13E08)
Dětská skládačka (S13E07)
Jádro věci (S13E06)
další epizody (13)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoce (S12E10)
Ano (S12E09)
Lidský štít (S12E07)
další epizody (14)
2004 Rodney (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Výstřel do tmy (S11E08)
Běloch s tmavými vlasy (S11E07)
Carterův den (S11E03)
další epizody (11)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Uprchlí vězni (S01E24)
Pohotovost (TV seriál)
Makemba (S10E10)
Ztracená (S10E09)
Volný pád (S10E08)
další epizody (14)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
První sníh (S09E08)
Řekni mi, co tě bolí (S09E07)
další epizody (16)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Není salát jako salát (S01E05)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Quo Vadis (S08E09)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
Když upadneš v nemilost (S08E07)
další epizody (11)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
God, the Devil and Bob (TV seriál)
Opposite Sex (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Návštěva (S07E06)
Bentonovo rozhodnutí (S07E04)
Mars útočí (S07E03)
další epizody (6)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Love & Money (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
1996 My z přístavu (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Courthouse (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Chicago Hope (S05E09)
1994 Pohotovost (TV seriál)
24 hodin (S01E01)
Správná pětka (TV seriál)
Svědectví (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Thea (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Split Personality (S04E11)
1991 Good & Evil (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Dead Right (S02E01)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Webster (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 Filthy Rich (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace