foto

Debra Feuer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Frank's Angel
1992 Under Cover of Darkness
1990 Noční anděl
1989 Desperado: The Outlaw Wars (TV film)
1988 Homeboy
1987 Il Burbero
1985 MacGruder and Loud (TV film)
Žít a zemřít v L. A.
1981 Red Flag: The Ultimate Game (TV film)
1980 The Hollywood Knights
1978 Lacy and the Mississippi Queen (TV film)
Moment by Moment
1977 Beyond Reason

TV seriály

1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace