foto

Lorenzo Acquaviva

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Paradise - Una nuova vita
2018 I nostri figli (TV film)
Il ragazzo invisibile: Seconda generazione
2017 Babylon Sisters
Easy
2016 Il Confine (TV film)
2008 Una madre (TV film)
Zběsilá krev
2007 La fine del mare
2006 Punto rosso, Il
2005 Želvy na zádech
2001 Senza confini (TV film)
2000 Seconda ombra, La

TV seriály

2017 La Porta Rossa (TV seriál)
2011 Un passo dal cielo (TV seriál)
2003 Un caso di coscienza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky