foto

Olga Agejeva

  • nar. 3.3.1957 (63 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Bolšoj kapkan, ili Solo dlja koški pri polnoj luně
1991 Božja tvar
1990 Ubiystvo na Monastyrskikh prudakh (TV film)
1988 Osudový omyl
1985 Kontrakt veka
1983 Pluj, loďko!
Po zakonam vojennogo vremeni
1981 Noč na četvjortom kruge
1979 Četvjortaja vysota
1978 Vsjo rešajet mgnověnije

TV seriály

2016 Tajny sledstvija (TV seriál)
Ličnyje intěresy (S16E05)
2014 13 (TV seriál)
Zov krovi (E17)
Inyje (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Zov krovi (S01E17)
2013 Kovboj (TV seriál)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Černaja vdova (S12E05)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Obraz vraga (S03E02)
2005 Brežněv (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Fotograf (S05E03)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Seksot Cyplakov (S01E06)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1985 Grjaduščemu věku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky